Izjava o privatnosti

Tko smo?

Naša web stranica EU projekti nalazi se na: https://projekti.eu a u vezi je s web stranicom https://e-konzultant.hr

 

Web stranica htps://projekti.eu ima svrhu izvještavanja ciljane javnosti o natječajima EU fondova i programa, uključujući lokalne natječaje, a s ciljem olakšavanja klijentima pretragu javnih sadržaja.

Na prvom mjestu je vaša sigurnost i zaštita podataka!

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto (zaštita podataka)

U obavljanju djelatnosti ostvarujemo poslovnu interakciju s fizičkim i pravnim osobama. Naš zadatak je da vi budete sigurni uz nas.  Zaštita podataka je zagarantirana.

FIZIČKE OSOBE – obrti, iznajmljivači, OPG/PG, slobodna zanimanja, poduzetnici početnici

Fizičke osobe su sve fizičke osobe koje samovoljno stupaju u kontakt s e-konzultant s ciljem upita o relevantnim natječajima za financiranje i/ili sufinanciranje poslovnih ili privatnih investicija. Osobni podaci koji se prikupljaju u tu svrhu su: naziv (ime) i e-kontakt (e-mail). Na temelju tih podataka e-konzultant može informirati fizičku osobu o relevantnom natječaju koji je u skladu s konkretnom potrebom financiranja.

U području pružanja savjetodavnih usluga, podaci se prikupljaju isključivo s namjerom kreiranja dokumenata (outputa) prema potrebama klijenta. Svi podaci su zaštićeni. Ovi su podaci poslovna tajna.

PRAVNE OSOBE – trgovačka društva, udruge, zadruge i drugi subjekti s pravnom osobnošću

Pravne osobe su trgovačka društva, udruge, zadruge i drugi subjekti s kojima e-konzultant stupa u kontakt, s ciljem informiranja o relevantnim natječajima, a u vezi financiranja investicijskih aktivnosti pravne osobe. Predmet prikupljanja su poslovni podaci. Javni podaci su oni koji se mogu pronaći u javnim bazama i registrima. Poslovna tajna su podaci koji proizlaze iz realizacije pojedinog projektnog prijedloga.

U području pružanja savjetodavnih usluga, podaci se prikupljaju isključivo s namjerom kreiranja dokumenata (outputa) prema potrebama klijenta. Svi podaci su zaštićeni. Ovi su podaci poslovna tajna.

Web-stranica i zaštita podataka

Web stranica je kreirana pomoću softwera WordPress. Sigurnost u WordPress-u je najveći prioritet. Više o WordPress-u pročitajte na službenoj stranici:

Web stranica je multifunkcionalna.

Komentari i zaštita podataka

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij i zaštita podataka

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme i zaštita podataka

Kontakt forme namijenjene su potencijalnim kupcima/korisnicima koji upućuju upit za poslovni savjet, razmjenu informacija o projektu koji je u pripremi ili provedbi. Kontakt forma prikuplja podatke i dostavlja ih on-line e-konzultant. U ovom slučaju prikupljaju se opći podaci upita temeljeno na okvirnim tehničkim i tehnološkim obilježjima planirane investicije.

U savjetodavnim poslovima, podaci su poslovne naravi te se kao takvi tretiraju kao najstroža poslovna tajna. Osobni podaci prikupljeni kontakt formom su jednokratni i služe za dostavu informacija koje su pitatelju/pitateljici korisni za donošenje odluka. Kontakt forme nisu obvezujuće za pitatelja ili za e-konzultant. Kontakt forme imaju svrhu potpore i savjeta i isključuju treću stranu.

Kolačići i zaštita podataka

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica i zaštita podataka

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike i zaštita podataka

Web stranica je povezana s Google Analitics alatom.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo s trećom stranom. Kod usluga poslovnog savjetovanja podatke koje nam dostavite ostaju zaštićeni od treće strane trajno.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administrator web-stranice također može vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Vaše kontakt informacije koje ste dostavili na službene brojeve mobitela e-konzultant  ili na službenu e-mail adresu e-konzultant su poslovna tajna. Ukoliko u roku 30 dana ne dođe do poslovnog odnosa, vaši kontakt podaci se brišu.  Ukoliko se ostvari kumulativno ispunjenje poslovnog odnosa, tada vaše kontakt informacije postaju sastavni dio knjigovodstvenih temeljnica. Vaše kontakt informacije koristimo za poslijekupovnu podršku. Vaše podatke ne ustupamo niti raspolažemo u druge svrhe.

Dodatne informacije

e-konzultant djeluje u skladu društveno odgovornog poslovanja.

Primjenjujemo HRN ISO 31000 – Upravljanje rizikom.

Kako štitimo vaše podatke

  • Uskladili smo poslovanje s GDPR-om.
  • Usvojili smo kontrolu pristupa i nadzora.
  • Uveli smo standarde sigurnosti osoblja.

Kakve procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka

e-konzultant ne razvija sustave baze podataka fizičkih i pravnih osoba koje su potencijalni kupci ili kupci i ne prikuplja podatke o potencijalnim kupcima iz drugih izvora te raspolaže samo onim podacima koji su sastavni dio poslovne komunikacije s klijentima te u tom dijelu snosi odgovornost na razini poslovne tajne koja štiti od povrede podataka unutar organizacije e-konzultant.

Od kojih trećih strana primamo podatke

Ne primamo podatke od trećih strana.

Koje automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

Ne provodimo automatsko donošenje odluka i/ili profiliranje korisničkih podataka.

Uvjeti objavljivanja industrijskih regulativa

Nema uvjeta koji proizlaze iz industrijskih regulativa a neposredno utječu na e-konzultant.

 

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

 

e-konzultant, obrt za poslovne, znanstvene i računalne djelatnosti, vl. Andriješević Snježana, OIB 51180010102, Kustošijanska 164A, Zagreb

Kontakt URED: +385 (0)95 511 3462

Kontakt URED: +385 (0)955697933

Kontakt E-MAIL: voditelj.euprojekt@gmail.com

Naša službena web stranica je: www.projekti.eu i www.e-konzultant.hr